Conditii de utilizare site (confidentialitate, utilizare, plata, promotii - piese auto Pitesti)

TERMENI SI CONDITII


Compania care administreaza site-ul http://www.classauto.ro, este S.C. CLASS AUTO CONSULTING S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/1124/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO15710723 cu sediul in Str Fratii Golesti, Nr 19B, Pitesti, Arges.
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii, pe care va rugam sa le cititi cu atentie:
  • S.C. CLASS AUTO CONSULTING S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.classauto .ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens;
  • In utilizarea serviciului, sunteti obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea „CONTACT”. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila;

CONFIDENTIALITATEA DATELOR


Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii sau ofertei)

POLITICA DE UTILIZARE A SITE-ULUI


Intregul continut al site-ului www.classauto.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. CLASS AUTO CONSULTING S.R.L. si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale CLASS AUTO CONSULTING, prevazute de legislatia in vigoare.Folosirea fara acordul scris al S.C. CLASS AUTO CONSULTING S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITAREA RASPUNDERII


CLASS AUTO CONSULTING nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.
Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare in afara Pitestiului. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
Preturile de pe site au caracter promotional si nu coincid cu cele ofertite clientului final in interiorul magazinului Class Auto Consulting Srl, Pitesti, Str Fratii Golesti, Nr. 19B.
CLASS AUTO Consulting isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In cazul comenzilor livrate in alte localitati decat Pitesti, pe langa pretul produselor, clientul va suporta si plata transportului cu firma de curierat. Livram oriunde in tara prin intermediul Fan Curier sau Posta Romana.

MODALITATEA DE PLATA


Numerar la livrarea coletului. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

PROMOTII SI CONCURSURI


Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Promotiile nu se cumuleaza cu alte discounturi sau cu alte promotii in curs.
Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.
Inapoi
*/